Kontakt oss

Informasjon til besøkende:


NB: Vi følger retningslinjene fra regjeringen/kommunen vedr. Covid-19, og har derfor midlertidig stengt for besøkende frem til 12. april 2021.


For de som ønsker å besøke oss, har vi fire ulike alternativer.


1. Dyrene beiter langs veien, og det er derfor mulig å reise ut for å se på de fra utsiden av gjerdet, uten å avtale besøk. NB: Alpakkaene har sensitiv mage og vi ber om at ingen tar med mat/gir de vekster når vi ikke er med. 


2. Bare besøke gårdsbutikken. Vi har mange ulike alpakkaprodukter, og tar både vipps, kort, og kontant. 


3. Gårdsbesøk. De som ønsker det kan bli med innenfor gjerdet, og mate alpakkaene. Pris 200kr for to personer, + 50 kr per ekstra besøkende. Maks 8 besøkende per gruppe. Etter dette er man også velkommen til å besøke gårdsbutikken. 


4. Leietur langs veien med alpakka. Vi har per i dag to alpakka som deltar på leietur, for større grupper kan man derfor bytte på å leie hvis flere vil. Pris 400kr for to personer, + 100kr per ekstra besøkende. Maks 8 besøkende per gruppe. Etter dette er man også velkommen til å besøke gårdsbutikken. NB: Med forbehold om noenlunde bra vær, da alpakkaene ikke trives ute i mye regn/vind. 


Alpakkaene er var for brå bevegelser, så det er viktig å forholde seg rolig når man er på besøk hos oss. De er heller ikke spesielt kosete, og det er derfor liten sannsynlighet for å få klappet de. 


Skiltet parkeringsplass ved en rød løe, like ved Heimigardvegen 71. Kontakt oss:

 
 
 
 
 
 

Kontakt oss:

Addresse:

Heimigardvegen 70

5357 Fjell


E-post:

post@alpakkasyltoy.no


Mobil:

97068288